Skip to main content

Elke leeftijd vraagt om een andere benadering en behandeling als je het hebt over botuline toxine en Fillers. Zo heeft een jongedame van in de twintig een totaal andere vraag dan een vrouw in de veertig, vijftig of ouder. Neem bijvoorbeeld nu eens de menopauze, dan ontstaan er namelijk weer andere verouderingskenmerking dan in de jaren daarvoor.

Wanneer botuline toxine of Fillers?

Maar hoe weet je nu wanneer je waarmee moet starten en wat je op welke leeftijd het beste kunt doen?

Belangrijk is om een gespecialiseerde cosmetisch behandelaar in de arm te nemen. Bij veel klinieken en artsen kun je wel een prikje botuline toxine laten zetten, maar bereik je dan je doel?
Zodra de huidveroudering meer van je gaat vragen is het heel erg fijn om samen met je arts een meerjarig plan op te stellen. Deze arts kent je wensen en kent je huid. De arts weet wat je huid nodig heeft op welk moment en kan daar precies op inspelen. Zo bouw je een langdurige relatie op met je cosmetisch behandelaar.

De kunst van botuline toxine en Fillers is dat je er mooi en fris uit blijft zien zonder dat men ziet dat je behandeld bent. Benadrukken van de natuurlijke schoonheid, huidveroudering verzachten en wegnemen van de negatieve emoties uit het gezicht. Zo kun je de balans houden in het verouderingsproces.

We nemen je bij de hand!

Bij Klaver Klinieken werken we uitsluitend professionele KNMG cosmetisch behandelaren en zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NVCG. We kijken samen met de cliënt naar wat ze op welk moment nodig hebben. We maken stapsgewijs een periodiek behandelplan waarbij we rekening houden met de wensen van onze cliënten en de veranderingen van de huid.
Wij zijn van mening dat we mensen zo op een langere termijn van dienst kunnen zijn. We nemen je bij de hand in dit verouderingsproces en helpen daar waar nodig!

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen: