Skip to main content

Behandelingen

Bij Klaver Klinieken kunt u terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van plastische chirurgie, natuurlijke huidverjonging en injectables. Deze behandelingen zijn voor sommige mensen een grote stap en dat begrijpen wij goed.
Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen we samen met u afstemmen welke behandeling het beste bij u past, met een team van specialisten bieden wij u de beste zorg.
Tijdens een consult kunnen we u volledig informeren over de behandeling, de nazorg en het resultaat. Hieronder een overzicht van de diverse behandelingen die wij aanbieden.

Gezicht

Borsten

Lichaam

Handchirurgie

Injectables

Afspraak maken

Alles is bespreekbaar

Behandelingen die geen medische indicatie hebben maar bedoeld zijn om uw uiterlijk te verbeteren, komen niet voor een vergoeding door uw zorgverzekering in aanmerking. Bij twijfel over de indicatie of indien dit wettelijk wordt vereist, kunnen wij vooraf voor u een aanvraag indienen bij uw zorgverzekering. U hoeft hiervoor zelfs niets te doen.

Heeft u vragen of wensen die u niet op deze website kunt terugvinden? Boek dan een vrijblijvende afspraak op onze polikliniek. Geen wens is te gek, er is veel mogelijk en wij bespreken in goed vertrouwen alle vragen die u heeft. Wij voorzien u graag van een passend advies, waarmee u uiteindelijk zelf kunt beslissen of u hiermee geholpen bent.