Skip to main content

Onderooglidcorrectie

Wallen onder de ogen geven u al snel een vermoeid uiterlijk. De vraag of u moe bent of slecht geslapen heeft, zal menigeen bekend in de oren klinken. Erg storend als u zich juist zo goed voelt. Laat uw uiterlijk weer in overeenstemming zijn met uw gevoel met een onderooglidcorrectie. Wij kunnen u daarmee helpen.

Behandeling onderooglidcorrectie

Tijdens het eerste consult zal de plastisch chirurg goed bekijken wat er mogelijk is, wat het beste bij u past en wat u kunt verwachten van deze ingreep. Als er alleen sprake is van huidoverschot van uw onderoogleden kan de ingreep onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Is er meer nodig zoals bijvoorbeeld verwijdering of verplaatsing van vetophopingen, dan wordt de ingreep uitgevoerd onder narcose. De operatie duurt ongeveer 60 minuten.
Een onderooglidcorrectie is ook mogelijk in combinatie met een bovenooglidcorrectie, ook dan wordt de operatie meestal uitgevoerd onder narcose. Het litteken bij een onderooglidcorrectie valt precies onder de wimperrand en zal nauwelijks zichtbaar zijn.

Herstel

Na de ingreep kunnen de ogen wat gezwollen zijn en soms blauw verkleuren. We zullen dan ook adviseren goed te koelen na de ingreep met een coldpack. Wat vaak ook goed werkt zijn diepvriesdoperwtjes in een dun washandje.

Na een week zal de assistente de pleisters en hechtingen verwijderen. Na ongeveer 8 weken komt u op eindcontrole bij de plastisch chirurg.
Soms is het ook mogelijk om wallen onder de ogen op een andere manier te behandelen. Zo kunnen we donkere kringen en/of rimpels met een filler behandelen, deze behandeling noemen we een traangootbehandeling.  Dit is afhankelijk van het type kringen of wallen onder de ogen. Onze cosmetische professionals informeren u hier graag over.

Kosten onderooglidcorrectie

Klik hier voor onze tarieven.

Wilt u meer informatie over een onderooglidcorrectie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons. Heeft u nog vragen over deze behandeling kijk dan ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Plan een afspraak

Contact opnemen

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur