Skip to main content

Gezicht

Een plastische chirurgische correctie in het gezicht is voor de meeste mensen een spannende keuze. Een goede voorlichting en een persoonlijk behandelplan helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Door onze jarenlange ervaring kunnen we samen met u precies afstemmen welke behandeling het beste bij u past. Tijdens het consult zullen we u volledig informeren over de behandeling, de nazorg en het te verwachten resultaat. Hieronder een overzicht van de diverse behandelingen die wij aanbieden.

Bovenooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie

Wenkbrauwcorrectie

Oorcorrectie

EarWell® bij baby’s

Afspraak maken

De gouden combinatie

We kunnen er omheen draaien, maar we willen er allemaal graag goed uit blijven zien als we ouder worden. Maar wat kunt u nu allemaal doen om de tijd een beetje te vertragen, om er wat minder vermoeid uit te zien tijdens die ZOOM sessies, om uit te stralen hoe u zichzelf voelt?
Deze vraag krijgen we regelmatig, het geheim zit hem vaak in de combinatie van de juiste behandelingen.

Speciaal consult

Om te weten te komen welke combinatie perfect bij u past bieden wij een speciaal consult aan. Tijdens dit consult krijgt u zowel advies van de plastisch chirurg als van de cosmetisch behandelaar.

Onze specialisten ontwerpen een stappenplan op maat waarin plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde elkaar perfect aanvullen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een combinatie van een bovenooglidcorrectie met een botuline toxine behandeling van de fronsrimpel voor een open, frisse blik. Uiteraard staat de wens van onze patiënten tijdens het consult centraal.

Kleine stapsgewijze behandelingen zijn vaak de gouden combinatie voor een natuurlijke en frissere uitstraling.  Op deze manier verslaan we de tand des tijds en blijft u zo lang mogelijk uzelf ook als u in de spiegel kijkt.

Afspraak maken?

Dit speciale consult is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit consult ontvangt u een individueel stappenplan met de bijbehorende kosten. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook graag de beste versie van uzelf zijn? Maak dan een afspraak voor de gouden combinatie.