Skip to main content

Borstlift

Na een zwangerschap, na afvallen of gewoonweg omdat u wat ouder bent: borsten kunnen door allerlei oorzaken gaan hangen. Vaak verdwijnt ook de vulling aan de bovenkant. Met een borstlift brengen we de borsten weer terug naar de plek waar ze vroeger zaten. En in sommige gevallen kan een implantaat voor extra volume zorgen.

Borstlift behandeling

Er bestaan verschillende manieren om borsten te liften, dit kan variëren van een kleine borstlift met alleen een litteken rondom de tepel tot een volledige grote borstlift met een ankervormig litteken. Ook is het mogelijk een borstlift te combineren met het inbrengen van borstimplantaten.
Welke borstlift het beste bij u past kunnen we beoordelen tijdens een afspraak op ons spreekuur, kom dus gerust eens langs om dit te bespreken. Een borstlift is een operatie die plaatsvindt onder algehele narcose in dagbehandeling, u mag  dezelfde dag nog naar huis.

Herstel

De wond wordt gesloten met onderhuidse, oplosbare, hechtingen. Hierover komen hechtstrips, deze worden twee weken later weer verwijderd door de assistente op de polikliniek. Na de operatie krijgt u van ons een speciale postoperatieve compressie BH die u zo’n 6 weken dag en nacht moet dragen.
In de meeste gevallen kunt u na twee weken weer aan het werk. Na zes weken kunt u langzaam weer met sporten beginnen en bent u  waarschijnlijk weer volledig actief.

Kosten van een borstlift

Klik hier voor onze tarieven.

Voor & Na Foto’s

Bekijk hier onze voor en na foto’s van deze ingreep.

Wilt u meer informatie over een borstlift?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons. Heeft u nog vragen over deze behandeling kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Plan een afspraak

Contact opnemen

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur