Skip to main content

Liposuctie / Lipofilling

Wanneer net het knoopje van uw skinny jeans niet meer dicht wil, of uw lovehandles net iets té veel over uw bikini hangen. U let goed op wat u eet, sport regelmatig en probeert die kilootjes wel kwijt te raken, maar u merkt dat dit zonder hulp maar moeilijk lukt. Dan is een liposuctie een hele mooie behandeling die u kan helpen overtollig vet te verwijderen.

Behandeling liposuctie & lipofilling


Laser Liposuctie

Klaver Klinieken maakt in de meeste gevallen gebruik van de meest moderne liposuctie-laser ‘LipoLife’ van het merk ALMA.  Voordeel van deze laser is dat er naast het weghalen van de vetcellen gelijktijdig een huidversteviging wordt gecreëerd. Deze laser zorgt voor een effectieve verzameling van vetcellen met hoge vitaliteit waardoor u meteen ook een succesvolle vettransplantatie kunt doen. Bijkomend voordeel: de zwelling en blauwe plekken worden tot een minimum beperkt, wat het herstel bespoedigt. Een prachtige techniek dus met een hypermoderne laser!

Lipofilling
Lipofilling is een bewezen techniek waarbij de middels liposuctie geoogste vetcellen, na bewerking, elders worden ingespoten ter opvulling van defecten of rimpels of ter vergroting van bijvoorbeeld borsten of billen. In de eerste periode na de lipofilling zal een gedeelte van de vetcellen oplossen, maar de overige ingebrachte cellen geven een blijvend resultaat. In de meeste gevallen gebruiken we lipofilling in het gelaat of in de borsten. In het gelaat kunnen we dieper liggende rimpels en volume verlies weer mooi en gelijkmatig opvullen. Bij lipofilling in de borsten kunnen deuken en oneffenheden zoals asymmetrie worden opgeheven of een beperkte opvulling van de borsten. Doordat niet alle vetcellen in eerste instantie worden opgenomen kan het zijn dat er een tweede en soms zelfs derde behandeling nodig is.

Herstel

Het herstel na een behandeling met de LipoLaser is korter dan met een regulier liposuctie apparaat, er ontstaat minder blauw verkleuring en zwelling. Na de ingreep krijgt u drukkleding aangemeten welke u het beste zo’n 4 tot 6 weken dag en nacht kunt dragen. Na twee weken kunt u uw werkzaamheden in de meeste gevallen weer oppakken.

Kosten Liposuctie / Lipofilling

Klik hier voor onze tarieven.

Voor & Na Foto’s

Bekijk hier onze voor en na foto’s van deze ingreep.

Wilt u meer informatie over een Liposuctie / Lipofilling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons. Heeft u nog vragen over deze behandeling kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Plan een afspraak

Contact opnemen

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur