Skip to main content

Ervaringen

Hoe anderen ons hebben ervaren. Je weet pas het hoe het is als je het zelf hebt gedaan. Daarom vertellen onze cliënten eerlijk over hun ervaring bij ons.

Na jarenlang wikken en wegen schaamlipcorrectie laten doen omdat ik er last van had bij o.a. sporten en fietsen. Ingreep viel me 100% mee. Had ik veel eerder moeten laten doen. Deskundig en vriendelijk personeel. Supersnel herstel en goed resultaat!

Schaamlipcorrectie

Het pre-operatief gesprek was door Covid-19 online. Ondanks deze beperking was het een zeer aangenaam en informatief gesprek. De operatie ging zoals besproken en vlot. Post-operatief de voorspelbare 'klachten', zoals de bekende blauwe ogen ondanks de geadviseerde koeling. Totaal geen pijn gehad, wel wat plakkerige ogen 's-morgensvroeg. Na 2 maanden een keurige wondgenezing met nog wat ''trekkerig" gevoel. Maar de meegegeven zalf op de littekens verzacht enorm. Klaver Kliniek is een fijne kliniek met vriendelijk personeel en een kundige charmante arts Dr Bodde.

Ooglidcorrectie

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop het contact verliep, zowel met de behandelend arts als het ondersteunende (medische) personeel. Geen haastwerk en goed overleg, zodat je als patiënt weet wat je te wachten staat. Ook de operatie zelf verliep uitstekend en het resultaat is zeer naar wens (goede nazorg). Indien nodig en mogelijk zal ik zeker weer voor de Klaverklinieken kiezen. Ook prettig was dat ze me op korte termijn konden helpen.

Borstlift

Het hele team van Klaver Klinieken heeft mij zeer goed begeleid tijdens mijn operatie. Dit was mijn eerste keer narcose waar ik super bang voor was, achteraf niet nodig want ze hebben me zo fijn gerustgesteld. Ook de nazorg was erg fijn. Ik kon altijd bellen voor vragen en hier werd echt naar geluisterd. Ik ben heel erg blij met het resultaat en raad iedereen aan om bij deze kliniek te komen voor deze ingreep. Dank jullie wel!

Borstvergroting

Super team, ben goed voorgelicht voor mijn buikwand correctie, van een flubbber buik naar een strakke buik, ze hebben top werk gedaan zo trots op dit team. Ik vond het allemaal spannend, vooral de narcose maar ze zijn zo rustig en deskundig dat je er helemaal geen last van hebt, ik wil daarom het team bedanken voor mijn mooie nieuwe buikje . Een dikke 10 voor jullie allemaal chirurgen, verpleging, en vooral voor het eindresultaat.

Buikwandcorrectie

In september 2020 mijn borsten laten vergroten door Dhr. R. Fresow en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het is mooier geworden dan ik zelf in gedachte had. Super kundige man die luistert naar je wensen en kijkt wat er bij je lichaam past. Ik voelde me hier erg vertrouwd en op me gemak! Ik ben echt heel goed behandeld ook na de operatie. Er wordt echt de tijd voor je genomen en het voelt erg persoonlijk. Deze kliniek raad ik iedereen zeker aan! en mocht ik ooit nog wat willen veranderen zal ik zeker terugkomen!

Borstvergroting

Van A tot Z ontzettend fijn geholpen, hele prettige - en kundige mensen. De service is tot op de puntjes. Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen! Heel blij met het resultaat!

Borstverkleining

Er wordt heel goed geluisterd naar je wens. Zijn eerlijk geven duidelijk advies en nemen alle tijd voor je. Dag van opname alles goed geregeld, stellen je op je gemak en ook dan is er alle tijd voor je. Als er na de operatie iets zou zijn mag je dag en nacht contact opnemen. Niet nodig geweest maar geeft wel een fijn gevoel. Het resultaat is geweldig!

Borstvergroting

Na lang wikken en wegen toch de stap durven nemen om mijn borsten te laten liften en vergroten. Tegelijkertijd konden mijn tepelhoven worden verkleind. Twee bevallingen en ruim 40 kilo afvallen was funest voor de voorgevel. Klaver Klinieken heeft mij zeer vriendelijk in ontvangst genomen en de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Voor de operatie was ik zeer zenuwachtig, maar het vriendelijke personeel stelde mij goed tot rust, waardoor ik een stuk relaxter de operatie ben ingegaan. De nazorg was perfect! Eten, drinken en een ijsje om het suikerlevel weer goed te krijgen. Ik komt net terug van mijn laatste eindcontrole en ik gaf letterlijk aan, ik heb geen seconde spijt gehad dat ik de stap heb genomen. Ik ben helemaal happy en trots met mijn nieuwe borsten.

Borstlift met implantaten

Dr. Bodde heeft in bij mij een borstlift en -vergroting uitgevoerd en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Zowel op de operatiedag als tijdens mijn consult en controle afspraken na de ingreep hebben de medewerkers van de Klaver Kliniek niets anders dan een hoge mate van zorg, deskundigheid, professionaliteit en met name oprechte betrokkenheid getoond. Ik heb een donkere huidskleur en omdat ik een ankervormige incisie zou krijgen, had ik zo mijn zorgen over hoe de littekens er uit zouden zien. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben over het herstel proces van de littekens. Met name de littekens rondom de tepelhof zijn al nauwelijks zichtbaar en daar ben ik zo blij mee! Ik kan een ieder die een ingreep op dit gebied overweegt, zonder enige twijfel aanraden om hiervoor te vertrouwen op Klaver Kliniek.

Borstlift met implantaten

Je wordt vriendelijk ontvangen, deskundig advies, ook bij de operatie stellen ze je gerust en leggen alles duidelijk uit. Ik had wat last na de operatie en vragen en kon in het weekend bellen voor advies. Het resultaat is ook geweldig., Het ging om een ooglidcorrectie. Zoveel verschil, geen vermoeide ogen meer. En daarbij ook een open blik gekregen. Dank voor alles.

Ooglidcorrectie

Dr Bodde en het personeel luisterde volledig naar mijn wensen en namen echt de tijd voor me. Nog 2x terug geweest om te passen omdat ik twijfelde en ze namen weer alle tijd. Hele fijne kliniek en kundig personeel!

Borstvergroting

Onlangs een buikwandcorrectie gehad hele aardige chirurg en zeer vriendelijke assistenten en hele goede zorg raad het dan ook iedereen aan om hier zeker naar toe te gaan ben hier heel erg goed geholpen en ben zeer blij met het eind resultaat.

Buikwandcorrectie

Ik ben erg fijn geholpen door Klaver Klinieken. Vanaf het eerste moment wordt je als persoon echt gezien en gehoord en wordt je niet als 'een nummer' behandeld. Je wordt serieus genomen, je bent altijd welkom om je vragen te stellen bij een afspraak, telefonisch, een extra afspraak, noem maar op. Dat noem ik service. De behandeling zelf ging precies zoals me uitgelegd was van tevoren en ik ben erg tevreden met het resultaat. Ook de after care is precies zoals hierboven gegaan. Zelfs in deze gekke Corona tijd, is het contact zeer professioneel geweest. Er wordt echt tijd voor je genomen!

Borstverkleining

Ik ben in december geopereerd door Dr. Fresow en ik ben enorm tevreden! Vaktechnisch super. Hoog sociaal inlevingsvermogen. Team klaverkliniek bedankt voor het mooie resultaat.

Borstvergroting

Ik kom vanuit de zorg. Jullie geven de zorg zoals die is bedoeld. Zeer klantvriendelijk. Patiënt voelt zich gehoord en krijgt niet gevoel opgejaagd te worden . En de 24/7 bereikbaarheid voor de patiënt is een dikke pre. Vriendelijk personeel. Zeer professioneel!

Ooglidcorrectie