Skip to main content
wachtruimte
Over ons

Aandacht maakt alles mooier! Het Klavertje in ons logo staat voor geluk en zelfvertrouwen. Bij Klaver Klinieken zien we de mens achter de operatie. U bepaalt zelf welke zorg wij het beste aan u kunnen leveren op elk gebied. U bespreekt samen met uw plastisch chirurg uw wensen en krijgt eerlijk en passend advies. Onze visie is het delen van een stukje geluk, passie en motivatie door het leveren van kwalitatieve en efficiënte zorg. Klaver Klinieken wordt gewaardeerd om haar persoonlijke benadering, professionaliteit en resultaten.

De cosmetische behandelingen binnen Klaver Klinieken worden verzorgd door Klaver Cosmetics.

Klaver Cosmetics is gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe injectable behandelingen met botuline toxine en non-permanente fillers, huid verbeterende behandelingen en huidtherapie.
Bij Klaver Cosmetics begeleiden we onze cliënten door de jaren heen tijdens het verouderingsproces. We accentueren individuele schoonheid, verzachten negatieve emoties, verfrissen de uitstraling en vertragen de tand des tijds. Je ontvangt een maatwerkplan van onze specialisten, dat rekening houdt met alle facetten van het verouderingsproces en jouw wensen.

Maak kennis met onze specialisten
Klaver Klinieken
Over ons

Klaver Klinieken

Bij Klaver Klinieken bepaalt u zelf welke zorg wij het beste aan u kunnen leveren op elk gebied. U bespreekt samen met uw plastisch chirurg uw wensen en krijgt eerlijk en passend advies. Onze visie is het delen van een stukje geluk, passie en motivatie door het leveren van kwalitatieve en efficiënte zorg. Klaver Klinieken wordt gewaardeerd om haar persoonlijke benadering, professionaliteit en resultaten.

Maak kennis met onze specialisten

Locaties

Klaver Klinieken heeft twee vestigingen, Gezondheidscentrum Ceres in Heesch en Rijk van Nijmegen in Groesbeek.

Gezondheidscentrum Ceres Heesch

Onze vestiging in Gezondheidscentrum Ceres ligt aan wat ook wel ‘de poort van Heesch’ wordt genoemd. Het centrum biedt onderdak aan drie huisartspraktijken, een hand- en polscentrum, verloskunde, gynaecologie,  fysiotherapie, psychologie, huidtherapie, tandheelkunde, logopedie, dieet- en voedingsadvies, ergotherapie, etc. Ook is er een apotheek gevestigd. Alle zorg die u nodig heeft onder één dak. En dat op een in het oog springende locatie die zich kenmerkt door een uitstekende bereikbaarheid pal aan de snelweg A59 en met volop gratis parkeervoorzieningen.

Klaver Klinieken heeft hier de beschikking over een eigen vleugel met meerdere spreekkamers en een eigen wachtkamer. Hierbij is veel aandacht besteed aan de inrichting om u in een zo prettig mogelijke omgeving te kunnen ontvangen. Tevens beschikt Klaver Klinieken over een volledig geoutilleerde poliklinische operatiekamer, waar wij alle soorten behandelingen onder plaatselijke verdoving kunnen uitvoeren. Zorg ‘anno nu’ wordt hiermee toegankelijker, laagdrempeliger en meer vraaggericht. Binnen ons centrum kunnen wij u, dankzij de samenwerking tussen de vele verschillende zorgaanbieders, de beste zorg aanbieden. Daarmee willen we een blijvende meerwaarde zijn. Samen geven we vorm aan betere en efficiëntere zorg, klaar voor de toekomst!

Rijk van Nijmegen

Kliniek Rijk van Nijmegen is gevestigd in een aanbouw van een villa uit 1916 op het prachtige park Dekkerswald te Nijmegen/Groesbeek. Het nieuwe state-of-the-art OK-complex van 300m2 omvat twee klasse-1 operatiekamers, een ruime recovery en een verplegingafdeling met alle sanitaire voorzieningen. De rustgevende, groene omgeving, de moderne inrichting en de hoogste kwaliteitseisen waar dit centrum aan voldoet, sluiten naadloos aan op onze ambities. De operaties die wij verrichten onder narcose of regionale anesthesie en die een absolute steriele omgeving vereisen, worden daarom altijd uitgevoerd in dit centrum.