Skip to main content

Specialisten

Voor elke zorg de beste specialist

Esther Bodde

Plastisch chirurg

Werd in Nijmegen en Eindhoven opgeleid tot plastisch chirurg en promoveerde naast haar opleiding tot plastisch chirurg in 2009 op synthetische botvervangers. Haar specialiteit is de borstchirurgie en ook de niet-chirurgische oorcorrectie met EarWell bij baby’s behoren tot haar aandachtsgebieden, net als schaamlipcorrecties.

‘Het is mooi om bij te kunnen dragen aan het wegnemen van functionele, maar ook psychische belemmeringen. Het complete plaatje, ook sfeer en beleving, is hierbij belangrijk om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ik werk dan ook bewust al jaren in een Zelfstandig Behandel Centrum in plaats van in een ziekenhuis, omdat hier samen met het hele team veel tijd en aandacht besteed kan worden aan de persoon zelf. Het is zo bevredigend om mensen met een glimlach op hun gezicht op controle te zien komen na de behandeling. Hier doen we het als team voor!’

BIG nr: 59053722801

Roel Fresow

Plastisch chirurg

Doorliep meerdere stages bij gerenommeerde plastisch chirurgen in Miami en New York, voordat hij in 2003 zijn opleiding tot plastisch chirurg voltooide in het academisch ziekenhuis te Maastricht. Nadat hij in 10 jaar tijd meerdere ziekenhuispraktijken en priveklinieken had opgericht in Noord-Brabant, heeft Roel Fresow zich vanaf 2014 ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van borstcorrecties. Daarnaast focust hij zich vooral op de kleine handchirurgie zoals de percutane trigger-finger release en de verwijdering van huidafwijkingen in complexe gebieden, zoals het gezicht.

"Klaver Klinieken is gebaseerd op de overtuiging dat het centraal stellen van de client in de eigen omgeving met optimale aandacht voor een persoonlijke benadering en beleving, bijdraagt aan het maximaal haalbare resultaat. De vele tevreden reacties bewijzen elke dag weer dat dit zeer gewaardeerd wordt!"

BIG nr: 19044623301

Anna Hettinga-Grelack

Cosmetisch arts KNMG

is sinds 2016 werkzaam als cosmetisch arts. Haar expertise ligt in het uitvoeren van complexe injectable behandelingen met botuline toxine en non-permanente fillers en chirurgische bovenooglidcorrecties. Ondertussen heeft zij al duizenden injectable behandelingen uitgevoerd. Hierbij staat zij bekend om haar kwaliteit, zorgvuldigheid en natuurlijke resultaten. De officiële titel "cosmetisch arts KNMG" is hét bewijs van haar professionaliteit.

"Vaak gaat het niet om het behandelen van één rimpel maar om een upgrade van de totale uitstraling: Mensen willen er graag fris en vitaal uitzien. Met de juiste combinatie van behandelingen kan ik mijn cliënten meer zelfvertrouwen geven en ervoor zorgen dat ze weer lekker in hun vel zitten en dit ook uitstralen."

Lees hier mijn interview op Injectablesbooking: https://injectablesbooking.nl/interview-anna-hettinga-grelack

BIG nr: 49920623701

Anke Hoogers

Cosmetisch arts KNMG

is cosmetisch arts KNMG, ze is gepromoveerd en ze heeft een zeer brede medische ervaring, zowel in het ziekenhuis als in het cosmetische vak.
Ze is voornamelijk werkzaam zijn in onze vestiging in de Kerkstraat in Oisterwijk. Anke is gespecialiseerd in (complexe) botox- en fillerbehandelingen, kleine chirurgie zoals bovenooglidcorrecties, en huid verbeterende behandelingen met skinboosters.

“Het vak van cosmetisch arts is echt het leukste vak dat er is! Ik kan mijn passie voor schoonheid en intensief contact met mensen er perfect in combineren. Ik sta voor kwaliteit, de beste producten en aandacht voor de cliënt. De beste versie van jezelf zijn en met zelfvertrouwen in de spiegel kijken. Graag help ik cliënten helpen om tekenen van veroudering te voorkomen of te vertragen, verloren volume weer terug te brengen om een vermoeide blik te laten verminderen en hun schoonheid weer te accenturen. Goed, eerlijk advies en een natuurlijk resultaat; daar staan we voor bij Klaver!”

BIG nr: 29065503901

Chloe Wittenberg

Injectable specialist

is sinds 2016 Master Physician Assistant en al enkele jaren gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Het ontwerpen van een maatwerkplan en het uitvoeren van behandelingen met Botulinetoxine en fillers hoort bij haar kernkwaliteiten. Chloé is één van de cosmetisch specialisten die samen met onze cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten het team van Klaver Cosmetics vormen. Met haar persoonlijke aandacht en haar down-to-earth benadering zorgt Chloé voor natuurlijke resultaten.

"Het is fantastisch om te ervaren dat mensen graag terugkomen omdat ze zich zo op hun gemak hebben gevoeld en tevreden zijn met mijn totale aanpak. Voor mij is dat iedere keer weer een enorme opsteker en een drive om het elke keer weer beter te doen!"

BIG nr: 39913379881

Evelien Wilmer

Huidtherapeute NVH

is een sympathieke en gedreven huidtherapeute. Haar expertise ligt in het uitvoeren van huidtherapeutische behandelingen met peelings, microneedling en lasers. Afhankelijk van jouw wensen en de behandelindicatie kiest Evelien voor de meest efficiënte behandelcombinaties. Ook voor skincare advies kun je bij haar terecht. Evelien staat garant voor natuurlijke resultaten.

"Door middel van huidtherapeutische behandelingen kan ik mijn cliënten helpen om weer te gaan stralen! Een gezonde huid is de basis voor een mooie uitstraling en het behoud van jezelf. Huidtherapie en behandelingen met Botulinetoxine en fillers vullen elkaar perfect aan. Met alle kennis in huis kunnen we een behandelplan ontwerpen dat rekening houdt met alle facetten van het verouderingsproces."

KP-nr: 39106613188

Marjolein Vogel

Kliniekmanager plastische chirurgie

Marjolein is de spin in het web op onze polikliniek. Naast haar werk als polikliniek assistente is zij verantwoordelijk voor de personele bezetting op alle afdelingen. Marjolein richt zich daarnaast met name op Human Resources en backoffice werkzaamheden, waar zij door haar jarenlange ervaring zeer bedreven in is.

Anke Kerkhof

Teamleider polikliniek

Naast haar werk als polikliniek assistente beheert Anke onze website en verzorgt zij al onze social media activiteiten. Daarnaast richt Anke richt zich specifiek op de sales- en marketingactiviteiten. Haar uitgebreide netwerk dat zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd komt daarbij goed van pas bij deze belangrijke taak!

Ingrid Cleophas-Rosier

Teamplayer polikliniek

Als polikliniek assistente bemant Ingrid samen met Anke en Marjolein onze polikliniek. Met haar ervaring binnen de plastische en cosmetische chirurgie kan zij u alles uitleggen rondom uw ingreep. Daarnaast voert ze administratieve taken uit en ondersteunt ze onze plastisch chirurgen tijdens de spreekuren.

Lisanne Broerse

Teamleider anesthesie

Lisanne heeft al vele jaren ervaring als anesthesieverpleegkundige in diverse zelfstandige behandelcentra. Zij is als gediplomeerd POS-verpleegkundige verantwoordelijk voor het pre-operatieve screeningsproces en alle andere zaken rondom de anesthesiologische zorg voor onze patiënten. Ook de planning van de OK en de inkoop van alle medische hulpmiddelen vallen onder haar verantwoordelijkheden.

Adrienne Suppers

Teamleider OK

Adrienne is als operatieassistente ons vaste aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op het operatieproces. Zo regelt zij alle noodzakelijke materialen en bewaakt ze de kwaliteit en veiligheid van elke ingreep. Haar jarenlange ervaring op de OK en passie voor plastische chirurgie zie je terug in haar doortastende aanpak, die nooit zonder glimlach komt. Dit maakt haar onmisbaar op de operatiekamer.

Yvonne Kabeli

operatieassistente

Als ervaren operatieassistente helpt Yvonne ons op operatiedagen om op snelle en professionele wijze de beste operatieresultaten te behalen. De ambitieuze inzet en betrokkenheid waarmee Yvonne de chirurg assisteert, zorgt ervoor dat deze optimaal zijn werk kan doen en zich kan concentreren op een optimaal resultaat.

Claudia Holleman-Waaijer

Kliniekmanager Cosmetics

Is het anker van Klaver Cosmetics. Met haar organisatietalent weet ze de dagelijkse werkzaamheden van alle behandelaren te structureren en te ordenen, zodat alles op rolletjes loopt.
Ze is het overkoepelende orgaan voor alle vestigingen van Klaver Cosmetics en zorgt voor inkoop, kwaliteitsmanagement en planning van de agenda's. Claudia heeft veel ervaring binnen de cosmetische geneeskunde. Met haar kennis over onze behandelingen en producten, kan ze de cliënten altijd te woord staan en gericht advies geven. Daarnaast ondersteunt ze ook in de praktijk onze cosmetisch artsen bij diverse chirurgische behandelingen.

Lieke van de Haterd

Head of Business Development

Lieke is in 2009 gestart als ondernemer en richt zich het liefst op het ontwikkelen en implementatie van ‘de Klaver Visie’ in de organisatie.
Binnen het team ligt haar focus op marketing, het kwaliteit systeem en HR activiteiten.

Ze heeft als ondernemer veel ervaring opgedaan in het neerzetten van een internationale netwerkorganisatie gespecialiseerd in in het ontwikkelen en vermarkten van medische hulpmiddelen (klasse I/IIA/IIB) onder de kwaliteitsnorm ISO 13485.

Ties Klievink

Head of Finance

Ties begon in 2008 als adviseur in de financiële sector. Hij haalt zijn grootste voldoening uit het helpen van mensen. Als financieel expert is hij verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van al onze activiteiten. Als eigenaar van financieel planningskantoor Moonshot FP, gespecialiseerd in Financial Life Planning, ligt zijn focus ook bij ons op het doorlopend inspireren en begeleiden van ons team. Door ook op organisatorisch en ondernemend vlak de hoogste kwaliteit na te streven, kunnen we succesvol bouwen aan een betrouwbaar netwerk van klinieken. De inbreng van Ties is daarbij van groot belang.

Contact

Via e-mail: info@klaverklinieken.nl
Of bel ons op: 085 – 22 22 233
Of WhatsApp ons op 06 305 438 30

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur
(bij spoed 24/7 bereikbaar op
085-22 22 233)

Locaties

Hoofdvestiging
Gevestigd in gezondheidscentrum Ceres
Cereslaan 2t

5384 VT Heesch

OK complex Klaver Klinieken
Parklaan 70
6561 LB Groesbeek

Klaver Cosmetics Oisterwijk
(medio dec)
Kerkstraat 86

5061 EK  Oisterwijk

Klaver Cosmetics Veenendaal
(medio dec)
Helling 37

3901 CM Veenendaal

 

Aangesloten bij

logo NVEPC
logo NVPC
Logo ASPS