Specialisten

Voor elke zorg de beste specialist

Esther Bodde

Plastisch chirurg

Werd in Nijmegen en Eindhoven opgeleid tot plastisch chirurg en promoveerde naast haar opleiding tot plastisch chirurg in 2009 op synthetische botvervangers. Haar specialiteit is de borstchirurgie. Ook laserliposuctie en de niet-chirurgische oorcorrectie met EarWell bij baby’s behoren tot haar aandachtsgebieden.
‘Het is mooi om bij te kunnen dragen aan het wegnemen van functionele, maar ook psychische belemmeringen. Het complete plaatje, ook sfeer en beleving, is hierbij belangrijk om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ik werk dan ook bewust al jaren in een Zelfstandig Behandel Centrum in plaats van in een ziekenhuis, omdat hier samen met het hele team veel tijd en aandacht besteed kan worden aan de persoon zelf. Het is zo bevredigend om mensen met een glimlach op hun gezicht op controle te zien komen na de behandeling. Hier doen we het als team voor!’

BIG nr: 59053722801

Roel Fresow

Plastisch chirurg

Doorliep meerdere stages bij gerenommeerde plastisch chirurgen in Miami en New York, voordat hij in 2003 zijn opleiding tot plastisch chirurg voltooide. In de loop der jaren heeft Roel Fresow zich ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van borstcorrecties. Daarnaast focust hij zich vooral op de kleine handchirurgie en de verwijdering van huidafwijkingen in complexe gebieden, zoals het gezicht.

BIG nr: 19044623301

Chloe Wittenberg

Injectable specialist

Studeerde in 2016 af als Master Physician Assistant, waarna zij zich bekwaamde in de cosmetische geneeskunde. Haar specialiteit is de behandeling met injectables (Botox en Hyaluronzuurfillers). Chloe is een van de cosmetisch specialisten die in samenwerking met de plastisch chirurgen en het gehele team de expertise kunnen bieden op cosmetisch gebied met als doel u weer te laten stralen.

BIG: 39913379881

Anke Kerkhof

Teamleider poli

Anke is samen met Marjolein de teambuilder op onze polikliniek. Samen beheren zij de poli en OK planning en zijn zij verantwoordelijk voor de personele bezetting op alle afdelingen. Anke richt zich daarnaast specifiek op sales- en marketingactiviteiten. Haar uitgebreide netwerk dat zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd komt daarbij goed van pas.

Marjolein Vogel

Teamleider poli

Marjolein is samen met Anke de teambuilder op onze polikliniek. Samen beheren zij de poli en OK planning en zijn zij verantwoordelijk voor de personele bezetting op alle afdelingen. Marjolein richt zich daarnaast met name op Human Resources en backoffice werkzaamheden, waar zij door haar jarenlange ervaring zeer bedreven in is.

Lisanne van Mierlo

Teamleider anesthesie

Lisanne heeft al vele jaren ervaring als anesthesieverpleegkundige in diverse zelfstandige behandelcentra. Zij is als POS-verpleegkundige verantwoordelijk voor het pre-operatieve screeningsproces en alle andere zaken rondom de anesthesiologische zorg voor onze patiënten.

Ingrid Cleophas

Teamplayer poli

Ingrid bekleedt de functie van doktersassistente en bemant samen met Anke en Marjolein onze polikliniek. Met haar ervaring binnen de plastische en cosmetische chirurgie kan zij u alles uitleggen rondom uw ingreep. Daarnaast voert ze administratieve taken uit en ondersteunt ze onze plastisch chirurgen tijdens de spreekuren.

Adrienne Suppers

Teamleider OK

Adrienne is als operatieassistente ons vaste aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op het operatieproces. Zo regelt zij alle noodzakelijke materialen en bewaakt ze de kwaliteit en veiligheid van elke ingreep. Haar jarenlange ervaring op de OK en passie voor het vak maakt haar onmisbaar.

Yvonne Kabeli

Operatieassistente

Als ervaren operatieassistente helpt Yvonne ons op operatiedagen om op snelle en professionele wijze de beste operatieresultaten te behalen. Zij assisteert en instrumenteert de chirurg en zorgt dat deze optimaal zijn werk kan doen. Zonder Yvonne is opereren voor een chirurg feitelijk onmogelijk.