Skip to main content

Injectables

Plastische chirurgie kan soms nog net een stap te veel zijn om toch een frisser of jonger uiterlijk te bereiken. Een behandeling met botuline toxine of fillers kan dan een goed alternatief zijn. Onze ervaren cosmetisch specialisten kunnen u er alles over vertellen. Tijdens het consult wordt u volledig geïnformeerd over de behandeling, de nazorg en het resultaat. Hieronder een overzicht van de diverse behandelingen die wij aanbieden.

Botuline Toxine

Fillers

Profhilo®

Afspraak maken

De gouden combinatie

We kunnen er omheen draaien, maar we willen er allemaal graag goed uit blijven zien. Vaak krijgen we de vraag over welke mogelijkheden er zijn voor een minder vermoeide uitstraling en frissere blik.
Het geheim zit hem in de combinatie van de juiste behandelingen.

Speciaal consult

Om te weten te komen welke combinatie perfect bij u past bieden wij een speciaal consult aan. Tijdens dit consult krijgt u zowel advies van de plastisch chirurg als van de cosmetisch behandelaar.

Onze specialisten ontwerpen een stappenplan op maat waarin plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde elkaar perfect aanvullen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een combinatie van een bovenooglidcorrectie met een botuline toxine behandeling van de fronsrimpel voor een open, frisse blik. Uiteraard staat de wens van onze patiënten tijdens het consult centraal.

Kleine stapsgewijze behandelingen zijn vaak de gouden combinatie voor een natuurlijke en frissere uitstraling.  Op deze manier verslaan we de tand des tijds en blijft u zo lang mogelijk uzelf ook als u in de spiegel kijkt.

Afspraak maken?

Dit speciale consult is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit consult ontvangt u een individueel stappenplan met de bijbehorende kosten. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook graag de beste versie van uzelf zijn? Maak dan een afspraak voor de gouden combinatie.