Skip to main content

Mijn ervaring bij Klaver Klinieken

Vandaag mijn laatste controle gehad bij dokter Fresow voor mijn Carpaal Tunnel Syndroom.  Ik ben zo onder de indruk van de werkwijze in Klaver Klinieken, het ondergaan van een behandeling is bijna een dagje uit te noemen! Wat een ervaring en eindelijk ben ik van mijn vervelende klachten af.

Sinds een aantal maanden had ik ontzettend last van mijn hand en vingers. Het begon tijdens het fietsen en tennissen. Een branderig gevoel, maar met een beetje losschudden kon ik er wel mee functioneren. Totdat ik ook ’s nachts wakker werd door de pijn in mijn vingers. Zo naar, ik werd en moedeloos van. Het bleek een Carpaal Tunnel Syndroom.

Verwijzing huisarts

Via de huisarts werd ik verwezen naar Klaver Klinieken, de huisarts gaf aan dat ze daar met korte wachttijden werken en ook hier sprake is van verzekerde zorg. Ik vond het prima, als ik maar snel van mijn klachten af kon komen. Hij verwees mij en ik werd op de terugweg naar huis al gebeld door de kliniek.

Een dagje later kon ik op consult komen. Wat een gezellige sfeer hangt er in de kliniek! Het lijkt wel een huiskamer waar leuke pompoenen neergezet waren, prachtige bloemen en een fijn muziekje aan. Ik had helemaal niet het idee dat ik hier voor een eventuele operatie moest zijn, maar eerder een schoonheidsbehandeling ofzo!

Carpaal Tunnel Syndroom

Eerst werd ik door een assistente binnengeroepen, ze had de verwijzing van de huisarts en gaf mij uitgebreid presentatie over het Carpaal Tunnel Syndroom. Alle klachten waren klassiek, geen twijfel mogelijk. Na onderzoek van de arts werd het nogmaals bevestigd. Ik kon direct de ingreep inplannen en eind van de week werd de ingreep uitgevoerd.

De operatie

Tijdens de behandeling werd ik zo op mijn gemak gesteld, lekker warm dekentje over mij heen, dat fijne muziekje weer aan en gezellig kletsen met de arts en zijn assistentes. Tijdens de verdoving wist de assistente mij af te leiden. Het werkte fantastisch! Kopje koffie met een chocolaatje na de ingreep en ik mocht naar huis.

De dagen na de behandeling was ik voorbereid op een onhandige tijd, mitella om, verband om de hand, maar ik sliep weer! Geen nare pijnklachten meer ’s nachts. Ik werd de dag na de ingreep weer door de gezellige assistente gebeld met de vraag hoe het met mij ging. Geweldig!

Nazorg

Na 2 weken werden de hechtingen verwijderd en kreeg ik oefeningen om zo weer snel de normale functie van mijn hand terug te krijgen. Dit kost tijd, maar ik had hier geduld voor. Want wat was ik blij dat ik van die nare pijnklachten af was.

Ik ben echt enorm onder de indruk van dokter Fresow zijn werkwijze en het team in Klaver Klinieken. Mocht mijn andere hand nog aan de beurt komen, twijfel ik geen seconde en ga weer richting deze kliniek! Heb ik weer een mooi dagje uit in het verschiet!