Skip to main content

Bovenooglidcorrectie kosten

Het hebben van overhangende bovenoogleden kan leiden tot een vermoeide uitstraling of een ouder voorkomen. Bovendien kunnen deze overhangende oogleden klachten veroorzaken zoals vermoeidheid, hoofdpijn of verminderd zicht. Gelukkig kan een bovenooglidcorrectie deze problemen verhelpen. Wil je meer weten over de kosten van een bovenooglidcorrectie? Lees dan snel verder.

Uitleg kosten bovenooglidcorrectie

Bij het eerste consult investeert de plastisch chirurg voldoende tijd om uitvoerig te bespreken welke behandeling het meest geschikt is voor uw ogen en oogleden, inclusief alle relevante kosten van de bovenooglidcorrectie. Tijdens deze bespreking wordt tevens dieper ingegaan op de procedure zelf, inclusief de te verwachten resultaten. Zowel potentiële risico’s als complicaties worden uitvoerig doorgenomen. De bovenooglidcorrectie wordt ingepland op een datum die u schikt. Deze chirurgische ingreep, onder lokale verdoving uitgevoerd, heeft een duur van circa 45 minuten voor beide ogen. De plastisch chirurg verwijdert overtollige huid van de oogleden en eventueel spier- en vetweefsel. Het uiteindelijke litteken wordt nauwkeurig geplaatst in de natuurlijke ooglidplooi.

Meer informatie

Voor verdere informatie over de kosten van een bovenooglidcorrectie en om al uw vragen te beantwoorden, staan we klaar om u te assisteren. Na de ingreep kunnen de ogen licht gezwollen zijn en soms een blauwachtige verkleuring vertonen. Om deze reacties te minimaliseren, adviseren we na de ingreep gebruik te maken van een coldpack. Een andere handige optie is het aanbrengen van diepvriesdoperwtjes in een dun washandje.

Na ongeveer een week zal de assistente de pleisters en hechtingen verwijderen. Circa 8 weken na de ingreep volgt een afspraak voor een eindcontrole met de plastisch chirurg. In specifieke situaties kan een bovenooglidcorrectie gecombineerd worden met aanvullende ingrepen, zoals een onderooglidcorrectie, wenkbrauwlift of behandeling met botuline toxine.

Vragen over de kosten van een bovenooglidcorrectie?

Heeft u vragen over de kosten van een bovenooglidcorrectie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over de kosten van een bovenooglidcorrectie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons. Heeft u nog vragen over deze behandeling kijk dan ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Plan een afspraak

Contact opnemen

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur