Skip to main content
 

EXPERTISE CENTRUM

PLASTISCHE CHIRURGIE | INJECTABLES | HUIDTHERAPIE

Aandacht maakt alles mooier!

Klaver Klinieken

Klaver Klinieken is het expertise centrum op het gebied van plastische chirurgie, injectables en huidtherapie. We staan samen met een ambitieus team van zorgprofessionals voor de hoogste kwaliteit, aandacht en natuurlijke resultaten. Dit alles met een persoonlijke benadering, wij zien  de mens achter de operatie. Samen met u beslissen we wat voor u de beste behandeling is.
Het Klavertje in ons logo staat voor geluk en zelfvertrouwen.

U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van plastische, reconstructieve en cosmetische chirurgie.

Geen wachttijden

Wij begrijpen dat u niet wilt wachten op de zorg die u nodig heeft. Bij Klaver Klinieken hanteren we geen wachttijden, zodat u snel geholpen kunt worden. U kunt rekenen op een efficiënte planning en flexibele afspraakmogelijkheden, zodat u spoedig kunt profiteren van de gewenste behandeling.

Tijdens een vrijblijvend consult kunnen we u volledig informeren over de behandeling, de nazorg, het resultaat en de eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar.

Maak hier uw afspraak
Hoe anderen ons hebben ervaren

Ervaringen

Wat een top kliniek is dit! Van het begin tot het eind onwijs goed en prettig geholpen. Er wordt echt heel goed naar je geluisterd en ze nemen uitgebreid ze tijd voor je. Ik kan iedereen deze kliniek aanraden.

Borstvergroting

Bij meerdere klinieken op consult geweest, maar nergens voelde ik mij zo gehoord als in Klaver Klinieken. Het voelde voor mij direct goed! Wat een topzorg vanaf eerste gesprek tot operatie tot nazorg! Ik ben erg tevreden over het resultaat en beveel dan ook iedereen Klaver Klinieken aan.

Ooglidcorrectie

Ik heb een bovenooglid correctie gehad bij Dr Esther Bodde. Bij de intake kreeg ik een goede uitleg van wat mij te wachten stond en werd er goed geluisterd naar mijn vragen. De operatie is perfect en relaxed verlopen. De dag erna werd ik gebeld om te vragen hoe het met me ging. Nu een aantal weken verder en ben zo ontzettend blij met mijn 'nieuwe ogen'. Dankjewel Esther en team!

Bovenooglid correctie

Helaas was mijn eerste borstvergroting, bij een andere kliniek, niet goed gegaan en had ik geen vertrouwen meer in de kliniek om mijn borsten door hun te laten herstellen. Ik voelde mij verschrikkelijk ongelukkig met mijn mislukte borsten. Dr Fresow en zijn team hebben mij vanaf het eerste moment serieus genomen en gerust gesteld dat zij met een hersteloperatie wel het gewenste resultaat zouden kunnen bereiken. Zij hebben mij uitstekend advies gegeven en genoeg tijd om erover na te denken. Geen gepush oid en een extra consult bv was geen enkel probleem. De operatiedag, de nazorg en de communicatie was goed. Inmiddels ben ik al geruime tijd heel erg blij met mijn mooie borsten.

Prothesewissel

Vriendelijk en deskundig personeel. Ik voelde me begrepen en op mijn gemak bij hen. Alles werd duidelijk uitgelegd en het is allemaal prima verlopen. Fijne begeleiding voor-, tijdens en na de behandeling. Echt super bedankt!

Carpaal Tunnel Syndroom

Ik kom vanuit de zorg. Jullie geven de zorg zoals die is bedoeld. Zeer klantvriendelijk. Patiënt voelt zich gehoord en krijgt niet gevoel opgejaagd te worden. En de 24/7 bereikbaarheid voor de patiënt is een dikke pre. Vriendelijk personeel. Zeer professioneel!

Lees de ervaringen

NIEUWS

plastisch chirurgen

Tips voor het kiezen van een betrouwbare Plastische Chirurg

| Nieuws | No Comments
Het kiezen van een plastische chirurg is een belangrijke beslissing die zorgvuldige overweging vereist. Je wilt er zeker van zijn dat je in goede handen bent en dat de chirurg…
Lisette Ermens
Klaver is een betrouwbare en eerlijke kliniek met realistische doelen. Geen poespas en zeer professionele benadering. Het hele traject is heel fijn verlopen en de nazorg was ook heel fijn. Betrokkenheid en je voelt je gewoon thuis. Top kliniek. Dikke 10 dus!!
Belinde van Bommel
Deskundig personeel dat met je meedenkt. Goed advies en erg tevreden met het behaalde resultaat.
Sanne Peters
Super fijne kliniek waar ik fijn geholpen ben. Er werd geluisterd en meegedacht. Ik kon mijn vragen stellen en ben goed geïnformeerd. Ook was het geen probleem om een extra afspraak in te plannen toen ik twijfelde over mijn keus. Ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat!
Germaine Timmerman
Echt in één woord TOP! Zowel de kliniek zelf, de medewerkers en in het bijzonder (in mijn geval) chirurg dr. Roel Fresow! Ik ben enorm dankbaar voor alles wat ze voor me hebben gedaan en nog steeds doen. Ze denken heel erg mee en hebben oprechte interesse en belangstelling. Heel bijzonder, want dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er hangt een hele prettige en informele sfeer, maar daarnaast zijn ze uiteraard ook enorm betrouwbaar en professioneel. Zo ontzettend blij met deze mensen. Nogmaals, echt TOP!
Jenny. Vanderheijden
Persoonlijke benadering, professioneel, vriendelijk met goede nazorg. Belletje de volgende dag of nacht goed was verlopen! Erg tevreden over mijn behandeling en het resultaat! Zal deze kliniek zeker aanraden!
Tineke Colonna
Erg tevreden over dokter Anna! Ze nam de tijd om alle uitleg te geven en me te adviseren en na 4 dagen zag ik al écht verschil! Heb al meerdere mensen doorgestuurd en kom hier zeker terug!
Ilse van den Boom
Van het eerste telefoontje tot de laatste controle, perfect geholpen. Mega blij met het resultaat, chapeau! Wat een fijne en nette kliniek.
Frans Manders
Heel erg goed behandeld (ooglid correctie) Erg vriendelijk en zorgzaam,ook de nabehandeling,zelfs een sms of ik goed geslapen had!!! Helemaal top, Het resultaat is verbluffend,ook mede dat wij uit Italië gekomen en op aanraden van vrienden en onze zoon bij Klaver klinieken uitkwamen,Nou dat is aan te raden super personeel heel erg attent en zorgzaam,in een woord!!! een aanrader, complimenti.
Claire McAllister
Thorough, professional and extremely kind. My experience with the Klaver Klinieken team was faultless. Thank you for making my experience so easy and safe. My results are exactly what I was looking for and I could not be happier!
De specialisten van Klaver Klinieken

Onze specialisten

Ons team bestaat uitsluitend uit goed opgeleide, erkende en gespecialiseerde professionals ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Of het nu gaat om de plastisch chirurg, de cosmetisch arts, de anesthesioloog of de operatie-assistente, we delen allemaal een stukje geluk, passie en motivatie om u de beste zorg te bieden.

Ontmoet jouw specialist

Dermaceutic Skincare

Dermaceutic is een cosmeceutical en kan gericht worden ingezet op anti-ageing, verbetering van pigment, roodheid, oneffenheden en acné.

Bekijk hier de producten

Jane Iredale

De hoge kwaliteit producten van Jane Iredale komen voort uit zuivere en gezonde ingrediënten. Door de gezonde make-up laat Jane Iredale je natuurlijke schoonheid tot zijn recht komen.

Meer informatie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandKlaver Klinieken is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Contact

Via e-mail: info@klaverklinieken.nl
Of bel ons op: 085 – 22 22 233
Of WhatsApp ons op 06 305 438 30

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur
(bij spoed 24/7 bereikbaar op
085-22 22 233)

 

Locaties

Hoofdvestiging
Gevestigd in gezondheidscentrum Ceres
Cereslaan 2t

5384 VT Heesch

OK complex Klaver Klinieken
Parklaan 70
6561 LB Groesbeek

Klaver Cosmetics Oisterwijk
Kerkstraat 86

5061 EK  Oisterwijk

Klaver Cosmetics Veenendaal
Helling 37

3901 CM Veenendaal

Aangesloten bij

logo NVEPC
logo NVPC
Logo ASPS