Skip to main content

Endolift®

Wanneer je op zoek bent naar een veilige & minimaal invasieve manier om huidverslapping effectief aan te pakken kan een behandeling met de Endolift® de perfecte oplossing zijn. Een strakke huid zonder chirurgie en dus ook zonder littekens!

Wat is de Endolift®

De Endolift® is een minimaal invasieve laserbehandeling die diep in de huid werkt om collageenproductie te stimuleren, huidverstrakking te bevorderen en plaatselijke vetophopingen te verminderen. De behandeling maakt gebruik van een speciale optische vezel die onder de huid wordt ingebracht, wat zorgt voor nauwkeurige resultaten en minimale hersteltijd.

Tijdens de behandeling wordt een dunne vezel onder de huid geleid, die gericht energie aflevert om de vetcellen te doen smelten en de huidstructuur te verbeteren. De laserenergie stimuleert de productie van nieuw collageen, wat resulteert in een natuurlijke versteviging en verjonging van de huid. Het afgebroken vet wordt door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.

Voor wie is de Endolift® geschikt?

De Endolift® is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve oplossing voor huidverslapping, rimpels, of plaatselijke vetophopingen, zoals de onderkin, de kaaklijn, onderoogleden of op andere delen van het lichaam. Het is een uitstekende keuze voor wie subtiele, maar zichtbare resultaten wil.

Behandelgebieden zijn: 

  • Gezicht: Kaaklijn, onderkin, wangen, en onderoogleden
  • Lichaam: Buik, dijen, armen, en knieën

Voordelen van de Endolift®

  • Minimaal invasief: Geen snijwonden, littekens of langdurig herstel.
  • Snel herstel: De meeste patiënten kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten. Zwelling en blauwverkleuring kan wel enige tijd aanhouden.
  • Natuurlijk ogende resultaten: Verstrakking en verjonging van de huid zonder overmatige spanning of onnatuurlijke effecten.
  • Veelzijdig: Geschikt voor verschillende gebieden van het lichaam, van het gezicht tot bovenarmen.

Wilt u meer informatie over een Endolift?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons.

Plan een afspraak

Contact opnemen

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur