Skip to main content

Op zaterdag 2 oktober vindt eindelijk de formele opening plaats van het bijzondere Gezondheidscentrum Ceres in Heesch!
Als patiënt of inwoner van de regio kunt u die dag kennismaken met alle zorgaanbieders in het gezondheidscentrum, dat gevestigd is in het voormalige Rabobank-kantoor bij de rotonde aan de Cereslaan.

“Eindelijk”, want tijdens de Corona-periode ontwikkelde zich wellicht ongemerkt een bijzondere samenwerking voor de gezondheidszorg in uw regio. Op 20 maart 2020 startten er drie huisartsenpraktijken, een apotheek, een tandarts, een fysiotherapiepraktijk, en nog een vele andere zorgaanbieders in Gezondheidscentrum Ceres. In de periode daarna haakten nog meer nieuwe zorgaanbieders aan, zoals gynaecologen, urologen, een bloedprikpost van Bernhoven en natuurlijk ook de plastisch chirurgen van Klaver Klinieken. Er werden ook al vele mensen gevaccineerd in het centrum. In totaal werken er ruim 30 zorgverleners samen in het gebouw en heeft het de allure van een klein ziekenhuis gekregen. U kunt voor uw medische zorg daardoor dichtbij huis terecht.

Tijdens de open dag wordt u vanaf 13:00 uur gastvrij ontvangen en zullen de zorgverleners zich presenteren. U kunt een kijkje nemen in de praktijkruimtes. De artsen en zorgverleners informeren u met plezier over alle mogelijkheden in hun praktijk. Er is een vrolijk programma voor kinderen georganiseerd en aan het einde van de middag zal de burgemeester van gemeente Bernheze, mw Moorman, de formele opening verrichten. De open dag eindigt rond 16:00 uur.

Natuurlijk houden we rekening met eventuele dan geldende Corona-maatregelen. Er zal een vaste looproute door het pand zijn. Vanzelfsprekend bieden we een (gezond) hapje en drankje aan en leuke activiteiten voor de kids.

De medewerkers van Klaver Klinieken zullen de bezoekers graag hun werkplek laten zien en de plastisch chirurgen zullen aanwezig zijn voor al uw vragen. En uiteraard krijgt u bij het afscheid een leuke goodiebag boordevol informatie en leuke presentjes van onze leveranciers. We hopen u te mogen ontmoeten op 2 oktober!